Školenie spolupracovníkov spoločnosti Domov Reality – Opatovce nad Nitrou 11.10.2013

Dňa 11.10.2013 sa uskutočnilo školenie maklérov a manažérov spoločnosti Domov Reality pod záštitou vedenia.

Doobeda sme privítali hostí z advokátskej kancelárie JUDr. Olšovského spolu so svojím koncipientom pánom Adamom Šovčíkom. Prebrali komplexnú právnu problematiku prevodu nehnuteľností, sprostredkovateľských zmlúv a všetkých právnych dokumentov s ktorými prichádzame do kontaktu mi a naši klienti. Bohaté príklady s praxe pomohli lepšie objasniť a pochopiť právne úskalia spojené s prevodom a tým zabezpečiť vyššiu bezpečnosť pre klientov využívajúcich naše služby. Všetci absolventi dostali test v ktorom advokátska kancelária preskúšala ich vedomosti. Pre našu spoločnosť je kľúčové, aby naši realitný makléri vedeli posúdiť nie len technický stav nehnuteľností v našej ponuke, ale hlavne aj právny stav nami ponúkaných nehnuteľností na predaj. To všetko za účelom väčšie komfortu a bezpečnosti pre záujemcov o kúpu nehnuteľnosti. Dodáva im to istotu, že u nás ponúkané nehnuteľnosti sú riadne preverené, čo vylučuje aby sa stali obeťami podvodníkov.

Všetci, ktorí úspešne absolvovali záverečný test dostanú osvedčenie o absolvovaní tohto školenia.

20131010-DSC07780_1

Poobede vystúpila s nemenej dôležitou témou konateľka spoločnosti Mgr. Oľga Mendelová, kde predstavila účastníkom Program vlastnej činnosti zameranej proti legalizácii príjmov s trestnej činnosti a financovania terorizmu spoločnosti DOMOV SK s.r.o. (pôsobiacej pod obchodnou značkou Domov Reality). Toto školenie plynúce zo zákona absolvovali konatelia spoločnosti Mgr. Oľga Mendelová a Jozef Poljak ako aj výkonný riaditeľ spoločnosti Marián Mendel prostredníctvom semináru organizovaného NARKS ( Národnou asociáciou realitných kancelárií Slovenska), čo im umožňuje pravidelne preškoľovať v tejto problematike všetkých spolupracovníkov našej spoločnosti. Svoju účasť sme potvrdili prezenčnou listinou a prevzatím vypracovaného Programu vlastnej činnosti zameranej proti legalizácii príjmov z trestnej činnosti a financovania terorizmu na naše novootvorené pobočky. Pani Mgr. Mendelová nám objasnila ako postupovať pri podozrivých obchodných prípadoch, ktoré sa môžu vyskytnúť v každej firme.

Je zarážajúce, že niektoré spoločnosti si túto zákonnú povinnosť vôbec neplnia, čím ohrozujú bezpečnosť prevodu nehnuteľností, ktoré sprostredkovávajú.

20131010_DSC07789_1

Na záver vystúpil externý školiteľ pán Hatala, ktorý sa podelil o svoje dlhoročné skúsenosti v obchode s nehnuteľnosťami a vedením realitných sietí. Predviedol nám základné princípy, etický rozmer a hodnoty realitného biznisu, upozornil na najčastejšie chyby, ktoré sa robia pri prevode a ako im predchádzať. Myslím, že pre novších aj starších kolegov to bola motivácia ako čo najlepšie robiť svoju prácu k spokojnosti klientov, ktorú vyjadria odporúčaním našich realitných maklérov svojim známym.

Poďakovanie patrí všetkým zúčastnením, majiteľom spoločnosti, ktorí sa zúčastnili a cez prestávky živo diskutovali s realitnými maklérmi. Poďakovanie chceme vyjadriť nie len za profesionálny priebeh školenia a nadobudnuté poznatky, ale aj za pozvanie vedenia na občerstvenie, chlebíčky a dobrý obed. Celé školenie bolo v réžii spoločnosti od stravy po prednášajúcich, čo ocenili hlavne realitný makléri majúci skúsenosti s inými realitnými kanceláriami.

Vyberte si zo širokej ponuky bezpečne preverených nehnuteľností na www.domovreality.sk

V prípade, že uvažujte o profesii realitného makléra, alebo o otvorení realitnej kancelárie obráťte sa na profesionálov. Dáme vám najlepšie podmienky! Viac na http://domov-reality.sk/kariera_new


Fotogaléria